Šeit var iepazīties ar informāciju kā mēs pavadīsim šīs trīs dienas, ar nodarbību izkārtojumu pa dienām un pasniedzējiem.

24.jūlijs, piektdiena

LAIKS

KAS NOTIEK

LAIKS

KAS VADA

KUR

10.00 – 11.00

Ierašanās, iekārtošanās, tēja, uzkodas

1 st

 

terasē

11.00 – 11.30

Nometnes atklāšana, iepazīšanās

30 min

Ingūna

dārzā

11.30 – 12.15

Sveiciens jūrai – enerģētiskā vingrošana

45 min

 

Pie jūras

12.15  -12.30

Pauze

15 min

 

 

12.30 – 14.00

1.nodarbība – Mēness dienas

1,5 st

Inita

iekšā

14.00 – 16.00

Pusdienas, brīvais laiks

2 st

 

 

16.00 – 17.30

2.nodarbība –  RŪNAS, Rūnu aplis

1,5 st

Marija

dārzā

17.30 – 17.45

Pauze

15 min

 

 

17.45 – 19.15

3.nodarbība – Elpošanas nodarbība

1,5 st

Aigars

 

19.20  -20.00

Vasaras krāsas – intuitīvā zīmēšana

40 min

Marija

dārzā

20.00 – 21.00

Vakariņas

1 st

 

 

21.00 – ……….

KVĒPEKLĪŠI vai DZIESMAS un PIRTS

 

 

 

 

25.jūlijs, sestdiena

LAIKS

KAS NOTIEK

 

KAS VADA

KUR

8.45 – 9.00

Rīta aplis – saskaņošanās dienai

15 min

 

terasē

9.00 – 9.45

Sveiciens jūrai – rīta meditācija

45 min.

Argita

Pie jūras

9.45 – 10.45

Brokastis

1 st

 

 

10.45 – 12.15

4.nodarbība –  Bloki likteņa programmās”

1,5 st

Biruta

iekšā

12.15– 12.30

Pauze

15 min

 

 

12.30 – 14.00

5.nodarbība – „Seksualitāte – izziņas ceļš”

1,5 st

Arturs

iekšā

14.00 – 16.00

Pusdienas, brīvais laiks

2 st

 

 

16.00 – 17.30

6.nodarbība –  Zarnu trakts – labi strādājošas smadzenes

1,5 st

Iveta

terasē

17.30 – 17.45

Pauze

15 min

 

 

17.45 – 19.15

7.nodarbība –  Intuīcija attiecībās

1,5 st

Svetlana

pļavā

19.20 – 21.00

Meditācija dabā

40 min.

Svetlana

pļavā

20.00 – 21.00

Vakariņas

1 st

 

 

21.00 – 22.30

8.nodarbība „Lilitas arhetips-tumsas un gaismas saspēle katrā cilvēkā” 

1,5 st.

Ingūna, Zanda

terasē

22.30 – 23.00

Gatavošanās Gongu naktij

 

 

 

23.00 – 7.00

GONGU NAKTS

……

Izabella&co

pļavā

 

26.jūlijs, svētdiena

LAIKS

KAS NOTIEK

Cik ilgi

KAS VADA

KUR

7.30 – 8.30

RĪTAUSMAS ELPOŠANA tiem, kas neguļ

1 st.

Marija

pļavā

8.30 – 8.45

Pauze

15 min.

 

 

8.45 – 9.00

Rīta aplis – saskaņošanās dienai

15 min

 

terasē

9.00 – 9.45

Sveiciens jūrai – rīta meditācija

45 min.

Argita

Pie jūras

9.45 – 10.45

Brokastis

1 st

 

 

10.45 – 12.15

9.nodarbība –  Piramīdas kā iespējamā cilvēka dzīves sastāvdaļa

1,5 st

Ilmārs

pļavā

12.15 – 12.30

Pauze

15 min

 

 

12.30 – 14.00

10.nodarbība – „Dabas un augu maģija”

1,5 st

Juris

pļavā

14.00 – 16.00

Pusdienas, atpūta

2 st

 

 

16.00 – 17.30

11.nodarbība – „ Mana brīvā griba – gribasspēks – mērķis”

1,5 st

Jautrīte

iekšā

17.30 – 18.30

Noslēgums

1 st

Jautrīte

 

18.30 – 19.00

Kliņģeris, tēja, izbraukšana

30 min

 

terasē

 

 

Nometne Engurē "Zvaigžņu salidojums - 3"
EZOTĒRISKĀS filozofijas un apzināšanās kursi 2020./2021.m.g.